MERSİN / AKDENİZ - Ahmet Şimşek İlkokulu

Mrt

Get on Well with Emotions projesiyle öğrencilerin duygularıyla baş etme yöntemlerini öğretmeye çalışacağız. Öğrencilerin kendi yeteneklerinin farkına varması, yaşamında oluşan stresin üstesinden gelmesi, üretken ve faydalı olabilmesi için yetenekleri doğrultusunda yaşamına katkı sunması için etkinlikler yapmayı planlıyoruz. Böylece başarıya ve mutluluğa adım atmasını hedefliyoruz.

Ock

OKULUMUZDA YAPILAN DİLİMİZİN ZENGİNLİĞİ PROJESİ KAPSAMINDA DEDE KORKUT HİKAYE YAZMA YARIŞMASINDA 2/D SINIFI ÖĞRENCİSİ AYSİMA POYRAZ 1. OLMUŞTUR.

Ara

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.

(27.10.2023)Cumhuriyetimiizn 100. Yılında Kodluyoruz

May

Temel eğitimde 10000 okul projesi kapsamında ilkbahar mevsiminde yapılan çalışmalarımız

Şbt

Okulumuz, uygulamakta olduğu internet ve mobil cihaz yönetim, denetim ve kontrol kriterleri doğrultusunda yapmış olduğumuz başvuru sonucunda "Bronze eSafety Label" (Bronz  e-Güvenlik Etiketi) ile ödüllendirilmiştir.

LEAVİNG  A LİVABLE WORLD PROJE ORMANI

Okulumuz öğretmeni Ayşe Hümeyra FIRAT tan